Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz is geboren op 2 oktober 1976 in Amsterdam.

Na de middelbare school
ging Winston Gerschtanowitz naar de Amsterdamse Academie (Bank en FinanciŽn) en de Media Academie (Produktie en Televisie).

Tussendoor was Winston Gerschtanowitz
druk bezig om geld te verdienen met modellenwerk. Op jeugdige leeftijd presenteerde hij naast Ivo Niehe het programma 'Solo voor een kind'. Met zijn rol als Harm van Cloppenburg in de soap 'Goudkust' brak hij door bij een groot publiek. Samen met soap-collega's Jimmy Geduld, Chris Zegers en Michiel de Zeeuw vormde hij nog de jongenspopgroep '4-Fun'. Met presentatrice Quinty Trustful presenteerde hij het lifestyle-programma 'Wannahaves'.

Winston Gerschtanowitz is oprichter en mede-eigenaar
van het bedrijf Media Republic dat zich bezighoudt met multimediale concepten en video games voor Playstation en X-Box. De mobiele internetsoap ĎJong Zuidí is hiervan een succesvol voorbeeld. Noordzee 100.7 FM is hierin mediapartner. Hij is werkzaam als co-presentator bij RTL Boulevard en Miljoenenjacht.

Naast presenteren
is Winston Gerschtanowitz is een echte sportfreak. In zijn vrije tijd houdt hij zich het liefst bezig met hockey, fitness en zeilen.

In Winstonís Wondere Wereld
(www) volgt Winston alles op het gebied van show en entertainment op de voet maar uiteraard ook het allerlaatste nieuws op het gebied van technische snufjes en de nieuwste trends zal niet aan zijn aandacht ontsnappen.