De Pepernoten Party

De Pepernoten Party is een 1 uur durend podiumprogramma. Een programma dat de kinderen vast voorbereid op de komst van Sinterklaas.

De presentator van de Pepernoten Party is Jarno. Samen met 2 Super Hippe Zwarte Pieten weet Jarno er een super gaaf "Sinterklaas Disco Feest" van te maken. Naast de muziek zijn er ook echte discolampen en een rookmachine, echt supercool dus!!

Bij het draaien van de muziek wordt rekening gehouden met "Het Sinterklaasfeest" en de leeftijd van de kinderen. Grote Sinterklaashits zullen voorbij komen, maar ook Kids Hits uit de 40 zoals K3, M-Kids, Kabouter Plop. Kortom alle muziek waar kinderen lekker op kunnen swingen en van uit hun dak gaan… de ouders trouwens ook!

De doelgroep zijn kinderen van 4 tot 12 jaar. Tijdens "De Pepernoten Party" komen niet alleen Sinterklaas en Top 40 hits voorbij, maar worden er ook maffe dans en muziek spelletjes met de kinderen gedaan. Zo heeft hij een muziekquiz waarmee kinderen Taai Taaipop Punten kunnen winnen. Het kind met de meeste Taai Taaipop Punten wint een leuk cadeautjeKlik hier om contact met ons op te nemen